Receta e biskotave perfekte për të shoqëruar kafenë e mëngjesit

    Të ngjashme

    Yll Limani gati për albumin e tij të dytë në 12 Dhjetor

    Kur bëhet fjalë për këngë dashurie dhe melankolike vetëm një emër na vjen në mendje, YLL LIMANI. ...

    Pornostarja ALBY dëgjon këngën “MAYBACH” të Lirit

    Liri Tahiri, këngëtari i ri që po pushton rrjetin...

    Fero i kërkon falje publike Arbenitës

    Arbenita Ismajli dhe Fero janë rikthyer sërish në kryefjalën...

    Sportisti Niko Janushi pjesë e një kampionati të rëndësishëm. Ja ku do konkurojë ai

    Niko Janushi, njihet më së shumti si Kampion Bodybuilding në kategorinë Men’s Physique Junior. Ai është bërë i njohur nga eksperienca dhe përkushtimi në këtë fushë. Sportisti shqiptar i fitnesit ka konkuruar që në moshën 18 vjeçare në kampionate komb...

    Shpërndaje

    Me çfarë mund të shoqërohet kafeja e mëngjesit më mirë se me disa biskota të shijshme të bëra vetë? Sigurisht që edhe për përgatitjen e tyre ka një sekret! Më poshtë, Mirela Andoni ndan me të gjithë recetën e këtyre biskotave që janë perfekte për të shoqëruar kafenë apo edhe çajin e pasdites.

    Përbërësit që ju duhen:

     100 g sheqer

     100 g gjalpë i butë

     2 vezë

     300 g miell

     1 pako fryrës

     Vanilje

     Fruta pylli: manaferra, mjedër dhe boronica

    Mënyra e përgatitjes:

    Rrihni gjalpin me sheqerin, shtoni vezët dhe pasi të bëhet një masë shtoni miellin e situr bashkë me fryrësin edhe vaniljen. Shtoni frutat dhe me lugë i ndani pjesë-pjesë në tavë me letër furre.

    Pjekja 180 gradë për 15-20 minuta.

    spot_img