Si t’i përgatisni qoftet me erëza fare thjeshtë?

    Të ngjashme

    Yll Limani gati për albumin e tij të dytë në 12 Dhjetor

    Kur bëhet fjalë për këngë dashurie dhe melankolike vetëm një emër na vjen në mendje, YLL LIMANI. ...

    Pornostarja ALBY dëgjon këngën “MAYBACH” të Lirit

    Liri Tahiri, këngëtari i ri që po pushton rrjetin...

    Fero i kërkon falje publike Arbenitës

    Arbenita Ismajli dhe Fero janë rikthyer sërish në kryefjalën...

    Sportisti Niko Janushi pjesë e një kampionati të rëndësishëm. Ja ku do konkurojë ai

    Niko Janushi, njihet më së shumti si Kampion Bodybuilding në kategorinë Men’s Physique Junior. Ai është bërë i njohur nga eksperienca dhe përkushtimi në këtë fushë. Sportisti shqiptar i fitnesit ka konkuruar që në moshën 18 vjeçare në kampionate komb...

    Shpërndaje

    Përbërësit që ju duhen:

    1 kg mish i grirë viçi

    2 vezë

    4-5 luge gjelle bukë e grirë (galetë)

    1-2 lugë gjelle miell

    Erëza sipas dëshirës

    Kripë

    Mënyra e përgatitijes:

    Shtojmë te mishi të gjithë përbërësit një nga një: erëzat, kripën (pak më pak se një lugë gjelle), bukën e grirë dhe miellin. Përgatisim brumin me duar. Nëse doni mund të shtoni edhe erëza të tjera të njoma si majdanoz, nenexhik etj.

    Pasi brumi i qofteve është gati, e lëmë të pushojë për 30-40 minuta në mënyrë që të marrë tamam aromat e erëzave.

    Pas 40 minutash fillojmë dhe përgatisim formën sipas dëshirës, i lyejmë me pak miell dhe i skuqim në vaj të bollshëm. Pasi skuqen, thithim pak vajin me pecetë dhe i kemi gati.

    spot_img